Labioplastika

Korekcija sramnih ustnic

Drage dame, izborile smo si službe, samostojnost, postale smo feministke in drugi nas vidijo kot močne, samostojne in odgovorne! Kako pa nas vidi naš partner? Kolikor smo zunaj našega doma samostojne, se doma počutimo, kot da moramo ugasniti luč, preden zlezemo v posteljo. Ni potrebno! Počutimo se samozavestno tudi v najbolj intimnih trenutkih!

Kako? Odgovor je korekcija sramnih ustnic, kjer nam krajši poseg lahko povrne samozavest tudi za najbolj intimne trenutke našega življenja!

labioplastika

Labioplastika je plastičen poseg, s katerim plastični kirurg preoblikuje male in velike sramne ustnice ter estetsko uredi zunanjost vagine. Poseg je namenjen ženskam vseh starosti in zelo vpliva na samopodobo in intimno samozavest. Labioplastika poteka v lokalni ali sploši anesteziji, brazgotine so diskretne, skoraj neopazne. Poseg ne vpliva na občutljivost in čutnost spolovila.

1.korak

Prvi pregled in konzultacija 

Na prvem obisku se z estetskim kirurgom pogovorite o željah, pričakovanjih in realnih rezultatih. Estetski kirurg vas seznani s postopkom labioplastike – kje bodo potekali rezi in koliko kože bo odstranjene. Kirurg poskrbi, da so šivi minimalni in po procesu celjenja ostanejo neopazni. Na pregledu se dogovorite za datum operacije.

Pregled je lahko povezan s sramežljivostjo pacijentke. V ta namen želimo poudariti, da so plastični kirurgi  izkušeni strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami. Pacientka ima možnost izbire kirurga ali kirurginje.

2. korak

Operacija

Labioplastika se izvaja v lokalni ali splošni anesteziji. V kliniko prispete dan pred posegom in prenočite v kliniki. Operirani ste naslednje jutro. Pred operacijo se še enkrat pogovorite z operaterjem in ste temeljito ponovno  pregledani. Operacija traja 1 do 2 uri.

Nato prejmete pomirjevalno zdravilo in ste premeščeni v operacijski blok. Po operaciji odidete domov. Po posegu nosite udobno spodnje perilo in lahka oblačila. Pacientke dobro prenašajo poseg in ne poročajo o večjih bolečinah.