Liposukcija


Vaše delovno mesto obsega 8-urno sedenje na stolu in le-to je počasi tvegalo svoj davek. Na bokih, trebuhu in mečih opažate vedno več zalog, ki jih nikakor ne uspete odpraviti. Povrnite si popolno postavo!

Kako? Odločite se za liposukcijo, kjer vam bodo priznani strokovnjaki odstranili odvečno maščobo in vam povrnili popolno postavo!

liposukcija

Liposukcija je postopek odstranjevanja maščobe na izbranih delih telesa. Z liposukcijo plastični kirurg uspešno sanira problematiko prekomerne maščobe, razporejene po celem telesu ali locirane na delih, kjer je pacient, kljub pravilnim dietnim režimom in z aktivnostjo, ne uspe sanirati.

Z liposukcijo se odstrani maščoba na: trebuhu, nogah, zadnjici, jahalnih hlačah, podbradku, gležnjih, rokah, …

1. korak

Prvi pregled in konzultacija

Na prvem obisku se z estetskim kirurgom pogovorite o vaših željah, pričakovanjih in realnih rezultatih. Estetski kirurg vam pojasni postopek liposukcije -  kje bodo potekali rezi za izsesavanje maščobe. Kirurg pri liposukciji zasleduje optimalno estetiko in poskrbi, da so šivi minimalni in po celjenju ostanejo neopazni. Liposukcija je poseg, po katerem je vaše počutje veliko boljše in povrne se vam občutek sproščenosti v oblačilih in pri vsakodnevnih opravilih.

2. korak

Operacija

V kliniko prispete dan pred posegom inn tam tudi prenočite. Liposukcija se opravi v splošni anesteziji.  Operirani ste naslednje jutro. Pred operacijo se še enkrat pogovorite z operaterjem in ste ponovno temeljito pregledani.

Nato prejmete pomirjevalno zdravilo in ste premeščeni  v operacijski blok. Po plastični operaciji lahko doživite slabost, načeloma pa se počutite v redu. Isti ali naslednji dan odidete domov. Po posegu imate oblečen kompresijski dres, ki ga nosite po navodilih plastičnega kirurga. Kompresijsko oblačilo suportira kožo v fazi celjenja in jo potiska ob tkiva, da ne prihaja do neenakih površin ali do ohlapne kože.