Povečanje prsi – estetsko preoblikavanje prsi


Pred kratkim ste prenehali z dojenjem in vaše prsi niso več tako prožne in čvrste, kot so bile nekoč. Nostalgično se spominjate tistih “starih dobrih časov” in zdi se vam, da nikoli več ne bo, kot je bilo. Ste prepričani? Povrnite svojim prsim prožnost in čvrstost, kot so jo imele nekoč!

Kako? Z estetskim preoblikovanjem vaših prsi pridobite polnost in obliko, po kateri hrepenite!

povecanjeprsi

Povečanje prsi je eden najbolj zaželenih in pogostih plastičnih posegov pri ženskah vseh starosti. Povečanje prsi ali augmentacijsko mamaplastiko izvede specialist plastične kirurgije.

1.korak

Prvi pregled in konzultacija

Na prvem obisku se z estetskim kirurgom pogovorite o željah, pričakovanjih in možnih realnih rezultatih. Za povečanje prsi skrbi estetski kirurg, ki vas tudi seznani s samim postopkom in sicer katera tehnika bo uporabljena, kje bo potekal rez in katere prsne vsadke bo plastični kirurg uporabil pri doseganju željenega rezultata. Plastični kirurg vas izmeri, predlaga ustrezno velike in oblikovane silikonske prsne vsadke, izbere operativno tehniko in vam razloži vse o poteku operacije povečanja prsi.

Povečanje prsi je za ženske poseg, s katerim se celostno nadgradijo in je povezan s posebnimi emocijami. Polne in čvrste prsi ženski povrnejo feministično držo in samozavest  v družbenih in intimnih razmerjih.

2. korak

Operacija

Plastična kirurgija je dosegla največji vzpon z operacijo povečanja prsi. Povečanje prsi je eden najpogostejših posegov, ki jih beleži lepotna kirurgija med ženskami. S staranjem, nosečnostjo in dojenjem ter z drugimi naravnimi dejavniki prsi izgubijo obliko, čvrstost in estetski videz. Vsi ti dejavniki lahko povzročajo spremljajoče komplekse.

Rez poteka najpogosteje v gubici pod prsmi ali v območju bradavičke. V rez se vstavijo vsadki dogovorjene blagovne znamke in velikosti. Kirurg specialist pri povečanju prsi zasleduje optimalno estetiko in poskrbi, da so šivi kar se da minimalni. Po procesu celjenja, zaradi njegove posebne tehnike, ostanejo skrbno zakriti in skoraj neopazni.