Očesni center VIDIM

vidim_dom1

call-to-action

Dobrodošli na straneh blagovne znamke Allin® Medicina. Na to spletno stran ste naleteli z razlogom! Sem vas je privedla želja, da resnično spregledate ali pa vas je napotil nekdo, ki meni, da si zaslužite Perfektni Vid!

Naš partner, Očesni center Vidim, vam ponuja priložnost, da ponovno spregledate in sicer s pomočjo vrhunskih strokovnjakov s področja oftalmologije ter s pomočjo prvovrstnih naprav znamke Carl Zeiss.

Vrhunska ekipa

VIDIM_crkeČe se tudi vi mučite s črkami na levi strani, potem je Očesni center VIDIM tisti, ki bo poskrbel za to, da bodo težave izginile. Perfektni Vid vam zagotavlja ekipa očesnih zdravnikov, oftalmologov, ki deluje in se izobražuje tako doma kot v tujini. Poleg treh vrhunskih oftalmologov, dr. Boštjana Dreva, dr. Borisa Tomca ter dr. Nenada Špičke je tukaj še ostalo osebje, ki poskrbi, da so vaše oči deležne kakovosti, ki si jo zaslužite.

Tukaj. Zdaj. Za Vas.

Čakalnih dob takorekoč ni več! Vaš Perfektni Vid si s pomočjo slovenskih strokovnjakov oftalmologov zasluži takojšnjo obravnavo in posebno skrb.

Ravno tako sedaj ni potrebno potovati v tujino, saj vam Perfektni Vid zagotavljajo slovenski strokovnjaki s področja oftalmologije. Združili so svoje znanje in kompetence in za vas ustvarili možnost da spregledate v Celju! Prostori se nahajajo v sklopu Poslovnega centra EK na Mariborski 88 v Celju (II. nadstropje).

call-to-action