Zobje v enem dnevu

Vas moti vaš nasmeh?

Kruh si služite z vsakodnevnim stikom s strankami in zaradi divjega tempa nikakor ne utegnete najti časa, da bi si uredili vaše zobe, kljub temu, da vas v ustih že pošteno kljuva. Pridobite čudovit nasmeh v le enem dnevu!

Kako? Metoda “Zobje v enem dnevu” je napredna tehnika, kjer resnično potrebujete le en dan, rešitev pa je večinoma doživljenjska!

lasik-cromedstandard

call-to-action

Paket “SinusLift”

V enem dnevu do popolnih zob …

„ZOBJE V ENEM DNEVU“ je napredna implantološka tehnika, ki omogoča vsem pacientom brez zob in tistim, ki bodo brez zob, da v samo enem dnevu prejmejo fiksno rešitev, katera izgleda in funkcionira kot naravni zobje.

Tehnika temelji na mostičku, ki je fiksno učvrščen z vijaki, na štirih posebno postavljenih implantantih. Posebnost tega koncepta je, da se naredi začasni mostiček na podlagi samo enega obiska ordinacije.

Prednosti „ZOBJE V ENEM DNEVU“ koncepta:

  • Potreben je minimalni čas za okrevanje
  • V večini primerov se izognete nadomeščanju kosti
  • Čakalni čas čakanja je minimalen, odvisen od težavnosti izdelave
  • Strošek je nižji od drugih konvencionalnih metod
  • Fiksni nadomestek je končan na dan operacije
  • Omogoča enostavno vzdrževanje oralne higijene
  • Predstavlja dolgoročno, večinoma doživljenjsko rešitev za pacienta
  • Omogoča prijeten občutek med prehranjevanjem in eliminira frustracije, ki so nastale pri uporabi proteze

Najpogosteje zastavljena vprašanja:

zobjevenemdnevu

Kdo so najbolj primerni kandidati za ta poseg?
Največje koristi tehnike „ZOB V ENEM DNEVU“ imajo tisti pacienti, ki so čisto ali delno brez zob.

Velikokrat mi je bilo rečeno, da nisem primeren kandidat za fiksni mostiček ali implantat zaradi nezadostne debeline kosti. Ali je možno rešiti moj problem s tehniko „ZOBJE V ENEM DNEVU“?
80% pacientov, katerim je bilo rečeno, da niso primerni kandidati za tradicionalne implantantne opcije, so idealni kandidati za ta postopek glede na to, da se v tem postopku koristi frontalni del čeljusti in da v večini primerov ne zahteva nadomeščanje kosti ali sinus liftinga.

Kaj naredi postopek drugačen?
Glede na to, da frontalni del čeljusti vsebuje večjo gostoto kosti, namesto klasične metode vstavljanja implantata ravno v kost (kar lahko zahteva sinus lifting in nadomeščanje kosti) in zahteva čakanje od 6 do 9 mesecev. Ta tehnika se razlikuje z vstavljanjem implantanta pod določenim kotom.

Koliko časa traja poseg?
Operacija načeloma poteka nekaj ur in jo je možno opraviti ob zavestni sedaciji, kar poseg naredi veliko bolj prijeten in neboleč.

1. korak – plan terapije

Na podlagi CT-ja oziroma tridimenzionalne rentgenske slike in 3D programa se vzpostavi najprej diagnoza. Na podlagi diagnoze se predložijo rešitve, ki so za vsakega pacienta individualno prilagojene, kakor finančno, kot tudi časovno in kvalitetno. V primeru, da je vse brezhibno in da slike ortopana niso nič pokazale, se lahko naredi fiksni mostiček.

2. korak – opravljanje terapije

Na podlagi odtisa, ki ga opravijo v dentalni ordinaciji, zobni tehnik opravi izdelavo fiksnega mostička tako, da izdela zob po zob. Fiksni nadomestek je gotov na dan operacije. Predstavlja dolgoročno, večino doživljenjsko rešitev za pacienta. Po končanem posegu lahko greste domov, vendar v spremstvu.

call-to-action