Vgradnja Visian ICL leč

Očala, leče, tekočina za čiščenje le-teh … Vaši stalni spremljevalci že od mladih nog. Ali veste, da obstaja metoda, da se rešite teh tegob za vedno? Kako? Preprosto – s pomočjo vgradnje Visian ICL leč, ki bodo vaš vid povrnile v Perfektnega.

vidim_lece1

call-to-action

Prva na lestvici od petih najbolj iskanih metod odstranjevanja dioptrije v današnji ponudbi in ena NAJBOLJ KVALITETNIH, NAJMANJ INVAZIVNA ter POPOLNOMA REVERZIBILNA metoda za vaše oči pripada vstavitvi VISIAN ICL leča.

Zakaj izbrati Visian ICL lečo?

VISIAN ICL leče predstavljajo novo generacijo v korekciji vida, povsem novo tehnologijo in kakovost vida. ICL leče vam omogočajo OSTREJŠI in JASNEJŠI vid, večjo globino ter razsežnost.

ICL leče se v oko vgradijo s pomočjo trenutno najmanj invazivne metode, kar jih poznamo glede na vse posege v telo in je hkrati vsaj nekajkrat manj invazivna kot pa kateri koli laser. Ravno tako je metoda vgradnje ICL Visian leč reverzibilna in brez stranskih učinkov. To pomeni, da v kolikor se za operacijo odločite v starosti 20 let, pri 40 pa se pričnete soočati s starostno dioptrijo, vam izbran oftalmolog odstrani obstoječo lečo in jo zamenja z novo, ki vam zagotavlja Perfektni Vid na daleč, blizu in brez astigmatizma.

Po končanem posegu, ki poteka ambulantno, pacient vidi normalno. Izboljšanje vida je takojšnje in nanj ni potrebno čakati. Ravno to je razlog, da so nad to metodo pacienti navdušeni in je hkrati bolj učinkovita, predvsem pa bolj svetovana, kot katera koli druga metoda odstranjevanja dioptrije.

Kaj je VISIAN ICL leča?

VISIAN ICL leča (Implantable Collamer Lens) je mehka, prožna, vgradna kontaktna leča, ki se v refrakcijski kirurgiji uporablja za trajno odpravo kratkovidnosti. Narejena je iz tehnološko dovršenega materiala collamer-ja, v katerem je visoka vsebnost kolagena, ki je popolnoma združljiv s človeškim telesom in zato očesu prijazen material.

Prednost materiala collamer:

  • njegova UV zaščita (preprečuje škodljivim UVA in UVB žarkom vstop v oko),
  • edinstvena anti-odsevna lastnost,
  • visoka vsebnost vode in
  • za izkušenega ICL kirurga preprosta, predvidljiva vgradnja v oko. Njegova zgradba je skoraj identična zgradbi naravne očesne leče.

Visian ICL leča deluje tako kot, laično rečeno, leča za korekcijo vida, ki si jo sami vstavite v oko. Razlika je le v tem, da te leče niso dnevne, tedenske ali mesečne, temveč doživljenjske oziroma po potrebi/želji zamenljive v primeru nastanka starostne dioptrije (ki jo doživi takorekoč vsakdo). Razlika je tudi v tem, da nanjo lahko pozabite in ne rabite več razmišljati o tem, kdaj ste nazadnje kupili tekočino za čiščenje in kdaj vam bo leča padla iz očesa v najbolj neprimernem trenutku.

Vgradnja Visian ICL leč je poseg, ki vam bo tako rekoč spremenil življenje na bolje. Ste pripravljeni postati eden izmed več kot 450.000 pacientov (število dnevno narašča), ki so že posvetili 15 minut svojega časa za to, da so za vse življenje pozabili na tegobe kratkovidnosti, daljnovidnosti ter astigmatizma?

Perfektni Vid brez nadležnih očal ali kontaktnih leč brez da karkoli posegate v strukturo vašega očesa? Odlično, a ne?
Za revolucionarno Visian ICL lečo so se odločile že številne znane osebnosti, športniki, elitni člani ameriške vojske so VISIAN ICL lečo celo izbrali za najboljšo tehnologijo za njihove potrebe na področju vida. Pravzaprav ima več kot 98% bolnikov vid 20/20 ali celo boljše.
Predstavljajte si torej, kaj lahko VISIAN ICL leča naredi za vas. Je vaša jasna izbira za najboljšo kakovost vida.

call-to-action